Имам ЦД Сони и искам да знам дали е възможно да си го управлявам от волана или трябва да намеря оригиналното.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Питане за мулти волан на 156
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ziko Покажи съобщениеИмам ЦД Сони и искам да знам дали е възможно да си го управлявам от волана или трябва да намеря оригиналното.sigpic
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеА ако си купя примерно блаупункт цд-мп3, дали фабрично се "обичат" със стоковата инсталация и дали ще ми бачкат копчетата на волана?
Буксата мисля, че е mini ISO - зелена.sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщениеАко има буска за бутоните от волана, по-скоро ще може.
Буксата мисля, че е mini ISO - зелена.А иначе на евробуксата си има вход за бутоните
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Днес ходих в магазина на Тойага във Варна и ми казаха,че за Сони било абсурд да мога до го управлявам от волана,а за Пайнер ми казаха,че било 250 лв.
ТЕЗ ХОРА НОРМАЛНИ ЛИ СА?Alfa Romeo 159 TI, 2.4 JtdM Q4
ex Alfa Romeo 156 1.9 jtd 16v m-jet. 2005 FL
YAMAHA YZF R1 150 hp. 2003
Comment
-
Аааа такъв адаптер има и на по-ниски цени. Вчера монтирахме 2 на едни опели .. цените мисля че бяха около 50 лева даже и по-малко май.. Работи си много добре и хората с мулти волан само да потърсят.. Тия дни ще се постарая да намеря и телефони за връзка.Ако някой ме изпревари .. добре дошъл
търсих и из гугъл но не излезе нищо... На тея опели тръгна всичко нормално ... има две адаптерчета вече 6 месеца работят безотказно. Успех на тези които търсят подобно решение!
Comment
-
В ebay гледах за 156/147 такива адаптери универсални за поне 5, 6 марки ЦД-та. Представлява един сноб кабели с 5, 6 букси на него и според марката на ЦД-то се ползва съответната букса.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Намерих за тази шукарийка нещо... копирам темата от друг форум .. излезе ми от гугъл. Но въпросната джаджа е точно тази. Дано който има мулти волан му бъде полезно...
http://www.opelclub-bg.com/forum/lof...hp/t22245.html
Оп има и телефони в някой градове. Аааа монтажа е супер елементарен няма смисъл да се дават 70 лева за джаджата .. има опътване и е лесноХайде успех
Last edited by irmscher; d.m.y г., 01:45.
Comment
-
Ако плеъра е висок клас (подържа SRC - Steering Remote Control) не ви трябват никакви шукарийки,само се навързват трите кабела,обучава се и готово
Работа за 15 минуткиHyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
Honda PCX150 - 15 - The Cheapest
Comment
-
Първоначално публикувано от Kamen666 Покажи съобщениеАко плеъра е висок клас (подържа SRC - Steering Remote Control) не ви трябват никакви шукарийки,само се навързват трите кабела,обучава се и готово
Работа за 15 минутки
Comment
-
Има търсачка. Подобни теми е имало и преди.
http://clubalfaromeo.com/forum/showt...393#post797393
Предлагам да се направи FAQ за раздела с линкове към теми, понеже много въпроси се повтарят периодично.Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
Alfa Romeo 146 ti
Comment
Comment